Köp Mind Master hos oss, fri frakt.

Mer energi - Mer uthållighet - Större koncentration
Neutraliserar oxidativ stress - Skyddar kroppens celler
Mer energi till kropp och sinne

Världens första produkt som i sin helhet är tillägnad temat stress! Den neutraliserar fysisk stress och tillför ny frisk energi till kropp och sinne. Mind Master ökar koncentrationen och ger mer energi!

Rekommenderad dos: 80 ml dagligen

Antioxidanter
Eller antioxidationsmedel är ämnen med kemiska egenskaper som ger dem förmågan att motverka oxidation, skadeverkan från vissa syre- och kväveformer. Levande varelsers användning av syre för andning och energiförbränning är ofrånkomligt förenat med bildning av destruktiva fria radikaler.Livets existens förutsätter därför ett skydd mot detta; antioxidanter är då de ämnen som neutraliserar fria syreradikaler. Dessa finns i människokroppen i form av hormoner och enzymer.[1] Flera ämnen i maten, så kallade bioaktiva ämnen, kan fungera som antioxidanter och en kost med mycket frukt, bär och grönsaker rekommenderas av såväl Livsmedelsverket som WHO.[2] Antioxidanter förekommer även som livsmedelstillsatser och i bl.a. kosmetika, där de fyller en roll som konserveringsmedel.

Resveratrol
Är en antioxidant och en växtpolyfenol som bildas av flera växter, bl.a. i skalet på röda vindruvor, som ett försvar mot angrepp av bakterier och svampar. En rad olika goda hälsoeffekter, som antiinflammatoriska, neurologiska, cancerhämmande, virushämmande och till och med antiåldrande effekter har rapporterats. Alla dessa studier har skett in-vitro i provrör.

Klorofyll
Är det ämne som ger växter deras gröna färg. Ämnet spelar en avgörande roll i fotosyntesen, det vill säga växternas omvandling av koldioxid, vatten och energi till kolhydrater och syrgas.Klorofyll finns i flera olika varianter. Typ a och b finns hos gröna växter. Typ c och d finns hos alger, medan bakterier som använder fotosyntes har många olika varianter av klorofyll.

Selen
intas med födan, där den finns i olika former. Största källorna till selen är kött, viltkött, fisk, skaldjur, inälvsmat, ägg, fågel och mjölkprodukter. Grönsakers selenhalter är beroende på var de odlats. Svenska grönsaker är jämförelsevis selenfattiga.

Grönt te
(med kinesiska tecken: 绿茶, pinyin: lücha) är äkta te (dvs blad från Camellia sinensis), som inte är oxiderade. Grönt te är populärt i Kina och Japan och har på senare år även blivit mer förekommande i västvärlden som traditionellt mest druckit svart te (som genomgått en högre grad av oxidering). Tillverkning av grönt te sker även i Vietnam, och idag också i Sri Lanka, Indien och delar av Afrika.

MER ENERGI! ______________________________________


B-vitaminer
Är en grupp av vattenlösliga vitaminer som spelar viktiga roller i cell metabolism . B-vitaminer gång var tänkt att vara ett enda vitamin, kallad vitamin B (mycket som människor hänvisar till C-vitamin)

Kolin
Är ett ämne som finns i ägg, fisk och i kött. Det förbättrar gallblåsans, binjurarnas, könskörtlarnas och hjärtats funktion, samt minnet. Det hjälper också framställning av lecitin i levern. Kolinbrist leder till grå starr, brustna blodkärl i ögonen och dåligt minne.

Järn
Är ett viktigt spårämne i den mänskliga kroppen. En vuxen person innehåller cirka 4 gram järn, varav merparten finns i de röda blodkropparna hemoglobin. En mindre del imuskelns röda färgämne myoglobin, små mängder finns upplösta i blodplasman, kroppsvätskorna och utgör en beståndsdel i en lång rad enzymer. Cirka 20% är deponerat i lever,benmärg och mjälte, varifrån det kan mobiliseras vid behov.

Q10
Q10 är en oerhört viktig katalysator för energiproduktionen i kroppen och lägre energiproduktion ger mindre energi, vilket märks som trötthet och utmattning.
Cellens aktivitet är helt beroende av energi och mitokondrien, cellens kraftverk, omvandlar med hjälp av Q10, kolhydrater, fett och protein till energi, Denna energi lagras i molekylen ATP.

L-Karnitin
Är betydelsefull för kroppens omsättning av fett och ett tillskott av denna viktiga aminosyra optimerar fettförbränningen i muskelcellerna.
L-Karnitin transporterar frigjorda fettsyror in i cellernas mitokondrier där de oxideras till energigivande bränsle.
Vid brist på L-Karnitin når förbränningen inte sin fulla potential och du får en nedsatt prestationsförmåga, dessutom ökar mängden skadligt blodfett.

Glukos
( / ɡ l u ː k oʊ s / eller / - k oʊ z / ; C 6 H 12 O 6 , även känd som D -glukos , dextros , eller druvsocker ) är en enkelmonosackarid finns i växter. Det är en av de tre dietary monosackarider, tillsammans med fruktos och galaktos , som absorberas direkt i blodomloppet under matsmältningen. En viktig kolhydrat i biologi , celler använder det som primär energikälla [ 3 ] och en metabolisk intermediär. Glukos är en av de viktigaste produkterna i fotosyntesen och bränslen för cellandningen

Stevia
Steviolglucisid är ett växtsläkte som ursprungligen kommer från Paraguay. Växterna innehåller glykosider som är sötare än socker och används som sötningsmedel. Den art som vanligen används på detta sätt är sötflockel (Stevia rebaudiana).