Kosttillskott & vitaminer.

Kroppens eget försvarssystem fungerar hela tiden, utan avbrott. Kapslarna som innehåller c-vitamin & zink kan betydligt främja immunsystemets funktion. Det gör också sprayen som innehåller c-vitamin- ett behändigt alternativ för resan.

Cistus Incanus (Grå klippros) är en liten buske som är rik på magnesium. Den växer i Syd Europa och länge har används för att motverka bakterier och svampar. Cistus Incanus är en källa till polyfenoler som fungerar antioxidant och som antivirus. Produkten hjälper till vid tarmrvirus, herpes, dödar fria radikaler och motverkar bildning av nya. Minskar allergireaktion.

Cistus Incanus te.. / Svininfluensa.
-Tydligen ska grå kistros vara fruktansvärt nyttigt även för huden. Det är en buske/blomma som växer vid medelhavet, kallas vid sitt latinska namn i Sverige: Cistus Incanus. Runt medelhavet har denna lilla underblomma används som medicinväxt sedan flera tusen år tillbaka, medan den är i stort sett okänd i norra Europa. Blomman verkar mot bakterier, svampinfektioner och virus och används speciellt vid allergier, eksem, hudproblem, hosta samt för att stärka immunförsvaret.
Intresset för Cistus Incanus fullkomligen exploderaded på den tyska hälsokostmarknaden när larmen om svininfluensa var som värst. Olika undersökningar visar tydligen att den lilla grå kistrosen har starkt hämmande effekt även på svininfluensaviruset.

Cistus Incanus, kapslar: / Borelia
Grå Kistros

Läs mera om Cistus Incanus.
http://en.wikipedia.org/wiki/Cistus