Vill Ni tjäna pengar till Er egen förening?

Visste Ni att Er förening kan tjäna pengar på Er egen/medlemmarnas egna konsumtion?
Det enda Ni behöver göra är att byta butik.

- Köp Era hälsa & skönhetsprodukter online.
- Byt ut produkterna i Era badrumsskåp, ex. shampoo, deo, duch..
- 30% i marginal PASSIVT varje månad + provision.
- Toppa förtjänsten med månadskampanjer, julkataloger, säsongserbjudanden.
- Slipp jaga & sälja/köpa produkter Ni inte vill ha eller behöver.

 

 

Försäljningstips till förening.

Föreningens förbrukning

Föreningens medlemmarna börjar naturligtvis själva att använda produkterna. Deo, dusch, parfym,  shampoo, hårprodukter, make-up, kosttillskott mm.

Annonsera i program och sälj under matchen

Tjäna ännu mer pengar till föreningen genom att se till att få med en liten annons i A-lagets matchprogram eller att matchspeakern berättar vad Ni säljer, är ni dessutom på plats så kommer ni direkt få många nya kunder. Kontakta oss för att se vad vi kan stötta med för material.

Egen lokal "butik"

Har Ni möjlighet att utnyttja föreningens lokaler är det en bra idé att beställa hem lite extra i er beställning för att snabbt kunna fylla på hos någon som har slut eller en ny kund som ni säljer till innan ni tar hem nästa. En egen ”butik” gör givetvis att ni kan leverera snabbare & tjänar ännu mer pengar till föreningen. Kunder älskar snabba leveranser.

Sätt upp affischer

Sätt upp affischer i klubbhuset, i träningshallen, i närbutiken, på bensinmacken, i skolan, på föräldrarnas arbetsplatser mm.

Hemsida, Internet, nyhetsmejl.

Har Ni idag en egen hemsida? Marknadsför produkterna på sidan, lägg upp våra elektroniska kataloger så att Ni kan ta beställningar direkt online. Detta hjälper er att på ett enkelt sätt tjäna ännu mer till föreningen genom att ni når ut till alla medlemmar och stödmedlemmar.

Facebook, Twitter, bloggar

Ett enkelt och framgångsrikt sätt att tjäna ännu mer pengar till föreningen och öka försäljningen är genom att använda sociala medier, som Facebook, Twitter, & blogg. Berätta vad Ni säljer & skicka med en länk till våra produktkataloger. Då kan Era potentiella kunder se vad Ni erbjuder.

Föreningens kontaktperson ökar försäljningen

En ansvarig kontaktperson påverkar hur mycket pengar ni tjänar till föreningen. Håll medlemmarna varma med säljtävlingar, gemensamma säljmål mm. Ett bra tips är att berätta hur mycket ni sålt totalt och även hur mycket de som sålt mest kommit upp i. Tänk på att berätta att ALLA sålda paket betyder lika mycket även om man bara sålt ett fåtal. Marknadsför detta även till Era kunder, berätta hur mycket föreningen tjänat på försäljningen så att kunderna känner sig delaktiga. Då fortsätter de att handla av föreningen.

Grannarna, sälj med flyer, flygblad

Flyers/flygblad är ett enkelt & billigt sätt att sprida information. Ni kommer snabbt att tjäna pengar till föreningen genom att lappa grannarnas brevlådor. Några dagar senare går ni tillbaka & "knackar dörr". Brukar ge väldigt bra utdelning, alla gillar ju att handla lokalt samtidigt som de uppskattar att få sina förbrukningsvaror hemburna till dörren.

Månadskatalog, presenter, julklappar.

Ni kan även tjäna pengar till föreningen genom att sälja till lokala företag. De flesta företag ger t.ex. bort julklappar till sin personal. Skriv ihop ett trevligt mejl & berätta vilka Ni är , vilken förening Ni representerar och vad just NI jobbar ihop pengar till. Företag värnar ofta om det lokala, ofta stöttar de gärna en förening från orten genom att köpa på det här sättet.