Zeitgard Anti-age

Unik specialvård mot hudens åldrande

Synligt vacker hud med tre knapptryckningar, ZEITGARD Anti-Age System. Den revolutionerade apparaten ZEITGARD 2 i kombination med effektiva anti-aging-produkter ger en professionell intensivvård hemma. En fyra minuters behandling dagligen kommer att göra att huden ser synbart yngre ut och mjukar upp rynkor.

Professionell teknik

ZEITGARD 2 kombinerar tre välkända dermatologiska metoder i en behandling. I det första steget, öppnar en värmebehandlig hudporerna. Hudvårdsingredienserna kan nu penetreras djupare in i hudlagren jämfört med en konventionell ansiktskräm. Därefter stimuleras hudens porer att dra ihop sig med mild kyla. Anti-aging-produkterna kan inte längre fly och kan nu utveckla sin fulla potential inifrån. Som stöd för varma och kalla behandlingen använder ZEITGARD 2 en extra vibrationsfunktion, som transporterar de aktiva ingredienserna djupare in i huden och dessutom optimerar absorberingen av de aktiva ämnena. Huden får en riktig “energikick” och ser jämnare och yngre ut.

Särskiljande Fördelar

Anti-aging-produkter är låsta djupt ner i huden och utvecklar sin fulla potential inifrån
Hudlagren stimuleras dessutom genom vibration, som distribuerar de aktiva ämnena ännu bättre
Hudsvullnader, som tårsäckar, kan reduceras eftersom vätska avlägnas
Kombinationen av en varm/kall behandling och vibration är en sann energikick för huden

Effektiv Intensiv Hudvård

Bästa resultatet uppnås med ZEITGARD 2 i kombination med intensiv hudvård av ZEITGARD Anti-Age System-produkter. Dessa ger specialutvecklad, mycket effektiv formula för varje del av huden. Som en perfekt dagkräm förser Eye Serum de tunna hudområdena runt ögonen med långvarig fukt. Båda ZEITGARD Anti-age System Cream Gels, som har utvecklats för behandling av rynkor runt tjockare hud som panna och kinderna, är speciellt vårdande vård för ung eller mogen hud.